Generel information

Vikardækning

SocialNetværkets personale prioriterer tillid, troværdighed, høj faglighed, kontinuitet samt relationer i samarbejdet. Vi tilbyder servicemindede og nærværende løsninger fordi alt vores personale har mindst 2 års erfaring og/eller relevant faglig uddannelse. Uanset varighed og tidspunkt for indsatsen, sørger vores nøglepersoner (vagtplanlæggere) for at matche indsatserne med det faste personale, I ønsker på den enkelte opgave.

Kontakt os

Generel information
Generel information

Tilbyder altid en indsats, uanset varighed og tidspunkt

Det personale, vi tilknytter dig, tilbyder altid en indsats, uanset varighed og tidspunkt, der er udført topprofessionelt, fagligt og personligt.

Vi dækker indsatser inden for Barnets Lov, samt på voksenområdet jf. Serviceloven. Vi dækker opgaver inden for det socialpædagogiske og sundhedsfaglige felt på det brede børne- og ungeområde jf. Barnets Lov samt voksenområdet jf. Servicelove

Dækker dag-, aften- og nattevagter alle årets 365 dage.

SocialNetværket træder til med kort varsel indenfor meget kort tid, ved akutopstået sygdom i din personalegruppe, og andre særlige situationer, for eksempel tryghedsskabende og skærmende indsatser.

Uanset indsatsens varighed og tidspunkt sørger vores visitatorer for at matche opgaverne med de faste medarbejdere, I ønsker til den enkelte opgave.

Erfaring og uddannelse kompetencer

Vores medarbejdere har erfaring, efteruddannelse og specialiserede kompetencer inden for komplekse diagnosebilleder, herunder: Autismespektrumsforstyrrelse, Opmærksomhedsforstyrrelse, Personlighedsforstyrrelser, Misbrug, Spiseforstyrrelse, Kriminalitet, Udadreagerende adfærd, Seksuelt krænkende adfærd, Selvskadende adfærd, Konflikthåndtering, deeskalering og medicinhåndtering

Vores personalegrupper har erfaring, efteruddannelse og kompetencer indenfor diagnoser, tilknytningsforstyrrelser, sociale udfordringer, kriminelle udfordringer, misbrug, komorbiditet, personlig pleje, anlæggelse af ernæringssonde, liftkursus/ forflytning samt førstehjælp og konflikthåndtering, deeskalering og medicinhåndtering.

SocialNetværket vægter disse pædagogiske tilgange

Relations pædagogisk tilgang

Relations pædagogikken sætter fokus på betydningen af relationer i det pædagogiske arbejde. Gode relationer mellem personale og borgere er grundlaget for udvikling og læring. Det handler om at skabe trygge, stabile og tillidsfulde relationer, hvor borgerne føler sig set, hørt og forstået, hvilket styrker udviklingen og selvværdet.

Miljøterapeutisk tilgang

Miljøterapi en tilgang, hvor det daglige miljø bruges som en terapeutisk ramme. Det handler om at skabe struktur, tryghed og støtte gennem dagligdagsrutiner og relationer. Målet er at fremme borgerens personlige, sociale og følelsesmæssige udvikling gennem en tæt og støttende ramme.
Disse tilgange kan kombineres og tilpasses afhængigt af borgerens behov og situation.

Strukturpædagogisk tilgang

Denne tilgang handler om at skabe klare rammer og struktur i hverdagen for at give borgeren tryghed og forudsigelighed. Når der er faste rutiner og rammer, bliver det lettere for borgerne at navigere i deres hverdag, hvilket kan reducere angst og usikkerhed. Det giver mulighed for at arbejde målrettet med udvikling og målene.

Narrativ tilgang

I den narrative tilgang arbejder man med at forstå og ændre de historier, som mennesker fortæller om sig selv og deres liv. Ved at rekonstruere og skabe nye fortællinger kan borgeren opnå en ny forståelse af sig selv og sine udfordringer. Denne tilgang fokuserer på, hvordan vi skaber mening i vores liv gennem de historier, vi lever efter.

Empowerment-tilgang

Empowerment handler om at styrke individets egne ressourcer og give dem kontrol over deres eget liv. Fokus er på at give borgeren magt og indflydelse over egne beslutninger og processer, så de kan udvikle deres selvstændighed og selvværd. Dette sker ofte ved at skabe muligheder for aktiv deltagelse og indflydelse og samtidig inddrage så meget som muligt.

Ressourceorienteret tilgang

Denne tilgang fokuserer på individets styrker og ressourcer frem for problemer og mangler. I stedet for at fokusere på det, der ikke fungerer, søger man at fremhæve og styrke de positive sider og potentialer, som kan udvikles. Det handler om at mobilisere borgerens ressourcer for at opnå positiv udvikling.

Anerkendende tilgang

Den anerkendende tilgang handler om at møde borgeren med respekt og værdsættelse af deres perspektiver. Det indebærer at se borgeren som et ligeværdigt menneske med unikke oplevelser og erfaringer, og anerkende deres ressourcer og potentialer. Denne tilgang fremmer positive relationer og motivation hos den enkelte.